Ciorbă din carne de rățoi, acrită cu zeamă de varză

Postat de panacris in Rata
3 Feb 2014 | 13352 vizualizari

De data asta am achiziționat un rățoi, de la tarancuta_romania;) Un rățoi de vreo 3000 g cu organe;) Așa că am avut suficientă materie primă pentru un borș, acrit cu zeamă de varză și un paprikaș generos. Bonus, am topit grăsimea și am obținut o mână de jumări de rață plus un borcănel de untură.gata cu vorba, să trecem la treabă.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 03.02.2014, 19:06
a venit ciorbita
la 03.02.2014, 19:08
buuuuna asa acrisoara
la 03.02.2014, 19:10
perfecta!
la 03.02.2014, 19:12
O bunatate!! Perfecta din toate punctele de vedere!!
la 03.02.2014, 19:15
super!!!
la 03.02.2014, 19:15
eu vreau dovada ca era ratoi
la 03.02.2014, 19:17
Simona, să știi că de la tine m-am inspirat
la 03.02.2014, 19:18
Miti, așa mi s-a spus ) Eu am confudat rinichii cu altceva )
la 03.02.2014, 19:18
Dovada)
la 03.02.2014, 19:24
)
la 03.02.2014, 19:33
la 03.02.2014, 19:44
buna buna
la 03.02.2014, 19:54
la 03.02.2014, 20:20
la 03.02.2014, 21:01
Mare a fost ratoiul asta..

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking