Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza

Postat de RODIMUR in Ciorbe
13 Ian 2019 | 1199 vizualizari

Pulpa de porc, carne bună și slabă, fără zgârciuri și slănină, dă un gust minunat ciorbei, iar dacă o acrim cu moare de varză, atunci gustul este garantat pe placul tuturor. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă consistentă și gustoasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 13.01.2019, 16:15
Exact așa este, Kytz...! Mulțumesc frumos!
la 13.01.2019, 16:53
Adauga comentariu...
la 13.01.2019, 17:12
tare buna!
la 13.01.2019, 17:19
Mulțumesc, Angela!
la 13.01.2019, 17:19
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 13.01.2019, 20:14
Rodica, chiar daca nu am mancat niciodata ciorba acrita cu moare de varza, atat de apetisanta este a ta, ca as dori o portie fierbinte!
la 13.01.2019, 21:25
Eu te servesc cu mare bucurie, Rocsi și-ți mulțumesc pentru apreciere, dar în același timp țin să-ți spun că merită încercată asemenea ciorbiță...!
la 14.01.2019, 00:02
Ce bunatate
la 14.01.2019, 06:50
Tare bună trebuie să fie!
la 14.01.2019, 07:14
Mulțumesc frumos, Mihaela!
la 14.01.2019, 07:15
Într-adevăr, Miki, este foarte gustoasă...Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 17.01.2019, 17:48
Buna!
la 17.01.2019, 18:55
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking