Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza

Postat de RODIMUR in Ciorbe
13 Ian 2019 | 1236 vizualizari

Pulpa de porc, carne bună și slabă, fără zgârciuri și slănină, dă un gust minunat ciorbei, iar dacă o acrim cu moare de varză, atunci gustul este garantat pe placul tuturor. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă consistentă și gustoasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 13.01.2019, 11:57
O...nebunie! Mai pune o portie, ca vin!
la 13.01.2019, 11:57
Cel mai mult imi plac ciorbele acrite cu moare!
la 13.01.2019, 12:01
Adauga comentariu...
la 13.01.2019, 12:02
o zi frumoasa !
la 13.01.2019, 12:15
Cu mare drag, Madi! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 13.01.2019, 12:15
Ai dreptate, Mirela, sunt foarte bune ciorbele astea...! Mulțumesc frumos!
la 13.01.2019, 12:16
Mulțumesc frumos, Angela! O zi frumoasă și ție!
la 13.01.2019, 12:22
Foarte buna!
la 13.01.2019, 12:28
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 13.01.2019, 12:40
Hmmm bunătate!
la 13.01.2019, 13:31
Așa este, Claudia...Mulțumesc frumos!
la 13.01.2019, 14:50
la 13.01.2019, 15:18
Bunatate!
la 13.01.2019, 15:50
Foarte bună și de sezon!
la 13.01.2019, 16:15
Mulțumesc, Georgiana!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking