Ciorba manastireasca de legume

Postat de MotanLaOale in Ciorbe
6 Oct 2015 | 25389 vizualizari

Inspirata de Sylvia. Secretul acestei ciorbe este rabdarea cu care sa astepti sa fie gata la foc mic pe indelete ca toate legumele sa-si lase gustul si aroma.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 10.07.2016, 22:17
Eo am folosit o oala de 6 litri. Si legumele se pun pe rand in functie de timpul de fierbere. Si intradevar este o ciorba un pic mai deasa.
la 11.12.2019, 12:19
la 11.12.2019, 14:21
la 19.12.2020, 10:06
Buna!
la 19.12.2020, 13:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking