Ciorba manastireasca de legume
Postat de MotanLaOale in Ciorbe 6 Oct 2015 | 25277 vizualizari
Inspirata de Sylvia.
Secretul acestei ciorbe este rabdarea cu care sa astepti sa fie gata la foc mic pe indelete ca toate legumele sa-si lase gustul si aroma.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 06.10.2015, 14:23
Buna!
la 06.10.2015, 20:29
asa ceva am facut si eu azi!
la 06.10.2015, 20:46
Arata grozav!
la 06.10.2015, 20:55
Este grozava ciorba asta!
la 06.10.2015, 21:07
Multumesc
la 09.10.2015, 19:54
buna mai este
la 11.10.2015, 20:29
Cea mai gustoasa ciorba!
la 06.11.2015, 23:42
Mmmm, arata foarte apetisanta ciorbita.
la 18.11.2015, 16:17
Buna ciorbica!
la 10.07.2016, 20:32
Buna ziua!
Am si eu o mica intrebare: Avand in vedere cantitatea mare de legume, ce cantitate ar trebui sa aiba oala in care sa prepar aceasta reteta? :S Eu am o oala de 10 kg, dar imi este teama sa nu imi iasa tocanita. Ultima data cand am facut o supa si am pus mai multe legume, pana au fiert toate, mi s-a facut tocana....nu prea vreau sa repet experienta, ca sa nu imi dezamagesc iubitul, caruia ii iese ciorba, spre deosebire de mine....
COMENTEAZA