Ciorba manastireasca de legume

Postat de MotanLaOale in Ciorbe
6 Oct 2015 | 25277 vizualizari

Inspirata de Sylvia. Secretul acestei ciorbe este rabdarea cu care sa astepti sa fie gata la foc mic pe indelete ca toate legumele sa-si lase gustul si aroma.

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 06.10.2015, 14:23
Buna!
la 06.10.2015, 14:39
la 06.10.2015, 20:29
asa ceva am facut si eu azi!
la 06.10.2015, 20:46
Arata grozav!
la 06.10.2015, 20:55
Este grozava ciorba asta!
la 06.10.2015, 21:07
Multumesc
la 09.10.2015, 19:54
buna mai este
la 09.10.2015, 20:47
la 11.10.2015, 20:29
Cea mai gustoasa ciorba!
la 11.10.2015, 20:47
la 06.11.2015, 23:42
Mmmm, arata foarte apetisanta ciorbita.
la 07.11.2015, 00:19
la 18.11.2015, 16:17
Buna ciorbica!
la 18.11.2015, 16:41
la 10.07.2016, 20:32
Buna ziua!

Am si eu o mica intrebare: Avand in vedere cantitatea mare de legume, ce cantitate ar trebui sa aiba oala in care sa prepar aceasta reteta? :S Eu am o oala de 10 kg, dar imi este teama sa nu imi iasa tocanita. Ultima data cand am facut o supa si am pus mai multe legume, pana au fiert toate, mi s-a facut tocana....nu prea vreau sa repet experienta, ca sa nu imi dezamagesc iubitul, caruia ii iese ciorba, spre deosebire de mine....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking