Ciorbă rădăuțeană

Postat de Sidy in Ciorbe
14 Feb 2013 | 5531 vizualizari

Ciorba radauteana este o ciorba cu traditie si savoare, o ciorba care drege o "lume insetata" de licoarea lui Bachus. Este o ciorba preferata in restaurantele romanesti si nu numai. In bucatarie, oricare ar fi ea, ca este din Moldova, ca este din Ardel sau Bucovina,fiecare are modul ei de a gati. Adevarata ciorba radauteana este mult mai consistenta , are vreo 3-4 galbenusuri si cam o cantitate dubla de smantana grasa. Eu am ramas la variant mai “light” cat de cat… Rezultatul e o minunatie de ciorbita autentic romaneasca.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 14.02.2013, 22:00
imi place foarte mult

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking