Ciorbă rădăuțeană
Postat de Sidy in Ciorbe 14 Feb 2013 | 5545 vizualizari
Ciorba radauteana este o ciorba cu traditie si savoare, o ciorba care drege o "lume insetata" de licoarea lui Bachus.
Este o ciorba preferata in restaurantele romanesti si nu numai.
In bucatarie, oricare ar fi ea, ca este din Moldova, ca este din Ardel sau Bucovina,fiecare are modul ei de a gati.
Adevarata ciorba radauteana este mult mai consistenta , are vreo 3-4 galbenusuri si cam o cantitate dubla de smantana grasa. Eu am ramas la variant mai “light” cat de cat…
Rezultatul e o minunatie de ciorbita autentic romaneasca.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 14.02.2013, 09:33
buna buna
la 14.02.2013, 09:54
gustoasa
la 14.02.2013, 09:55
Delicioasa
la 14.02.2013, 09:56
buuuna
la 14.02.2013, 09:58
Imi place mult ciorbita asta
la 14.02.2013, 10:01
trebuie s-o fac si eu ciorba asta ![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
la 14.02.2013, 10:05
Bine arata ,trebuie incercata .
la 14.02.2013, 10:19
mmm buna rau
la 14.02.2013, 10:37
ai Sidy, ce bunatate!
la 14.02.2013, 11:17
buna rau
la 14.02.2013, 11:29
De-li-cioa-sa!![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
la 14.02.2013, 12:22
Buna!
la 14.02.2013, 17:14
Buna rau de tot;imi place la nebunie!!!
la 14.02.2013, 19:07
Nu am facut niciodata, zau! Dar, cum scap de probleme, fac si eu ciorba radauteana dupa reteta ta. E super. Te pup.
la 14.02.2013, 20:07
Una din preferatele mele!!!
COMENTEAZA