Ciorba radauteana cu zucchini

Postat de gurita_ta2005 in Ciorbe
2 Dec 2014 | 5606 vizualizari
Ciorba radauteana cu zucchini

Reteta este putin modifica,fata de cum am mai facut,am luat reteta de pe gourmandie.ro,iar zucchini sunt in plus de la mine :))) bonus :)))

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 buc telina
  • 1 buc pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic zucchini
  • 2 catei de usturoi
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g smantana
  • patrunjel proaspat
  • vegeta,piper alb
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare,impreuna cu ceapa lasata intreaga.

Morcovul se taie rondele,ardeiul gras cubulete,se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba.

Se pune si pastarnacul si telina lasate intregi.

Cand s-au fiert,pieptul de pui se scoate si se taie fasii,sau cubulete,iar ceapa,telina si pastarnacul se pun intr-un castron si se paseaza cu blenderul,dupa care se adauga inapoi in oala de ciorba.

Se pune si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat.

Se amesteca galbenusul de ou,cu smantana,se adauga zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna la sfarsit in oala de ciorba.

Se adauga patrunjel proaspat tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de naut cu afumatura

Postat de eumimi

Ciorba de naut cu afumatura

Mai intai lasam nautul peste noapte in apa, pentru ca fierbe foarte greu. Puteti folosi conservat si este semifiert. Dam nautul intr-un clocot, apoi schimbam apa. Adaugam ceapa taiata...

Citeste continuarea

Bors taranesc de perisoare

Postat de RuxyRux

Bors taranesc de perisoare

Perisoarele: toc carnea impreuna cu ceapa, adaug orezul spalat, sarea, oul, uleiul si omogenizez compozitia. Intr-o lingura, sau doua de ulei pun ceapa tocata, adaug si legumele congelate, pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2014, 20:12
Asta bună!
la 02.12.2014, 20:14
Bine ca nu-i cu macaroane...
la 02.12.2014, 20:15
chiar as papa o ciorbica dasta buna
la 02.12.2014, 20:15
Like! :0
la 02.12.2014, 20:16
Am gresit emoticonul

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking