Ciorba radauteana de rata si pui

Postat de ladydi in Ciorbe
24 Mar 2018 | 4650 vizualizari
Ciorba radauteana de rata si pui

Anul trecut cand am facut ciorbita asta, voiam sa golesc congelatorul pentru ca eram in procesul de mutare inapoi acasa (prietenii stiu de ce :) ) Asa ca am folosit ceva legume congelate. A fost o ciorbita buna. :P

Ingrediente

  • 1 kg bucati de rata (aripi, spate, gat)
  • 450 g piept de pui
  • 1 punguta ardei gras tocat, congelat
  • 1 pastarnac ras congelat
  • 5-6 morocvi mici
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel congelat
  • 4 oua
  • 300 g smantana

Mod de preparare

Spalam rata si pieptul de pui si le punem la fiert. Spumuim din cand in cand. Curatam telina,morcovul si ceapa. Taiem morcovul si telina bucati, iar ceapa o lasam intreaga. Dupa ce nu mai iese spuma, adaugam bucatile de morcovi si telina si ceapa intreaga. Cand sunt fierte carnea si legumele, le scoatem din ciorba, strecuram supa si scoatem carnea de pe oase. Blendam legumele fierte (fara ceapa). Punem supa strecurata pe foc, adaugam legumele blendate si carnea. Batem ouale cu smanatana, adaugam putin cate putin supa apoi turnam amestecul in supa. Oprim focul si adaugam leurda si patrunjelul tocate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana de rata si pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Postat de gurita_ta2005

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa. Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se...

Citeste continuarea

Ciorba de rata

Postat de simona72

Ciorba de rata

Rata curatata si spalata o transam, pieptul si pulpele le dam deoparte pt felul doi, iar din restul facem ciorba.Fiind rata de tzara este mai grasa, are o grasime galbena ca aurul si atunci am mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2018, 11:27
la 24.03.2018, 11:53
Bună ciorbiță!
la 24.03.2018, 14:08
la 24.03.2018, 16:45
la 24.03.2018, 17:38

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking