Ciorba rosie de gaina cu razalai

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
26 Noi 2017 | 4204 vizualizari
Ciorba rosie de gaina cu razalai

 Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !  

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pasta iute de ardei -productie proprie
  • 3 l zeama de gaina
  • 2 pahare bulion -productie proprie
  • 1/2 lingurita leustean in saramura
  • patrunjel verde
  • 200 gr razalai cu oua [ de buna calitate ]
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea de gaina se fierbe bine in apa cu sare. Zeama se foloseste la prepararea ciorbei, carnea se consuma calda in loc de gustare.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Radacinoasele se taie cubulete.
  4. Ceapa se toaca marunt.
  5. Cartofii se taie cuburi.
  6. Caliti radacinoasele si ceapa usor in ulei.
  7. Adaugati pe rand, amestecand, pasta de rosii, boiaua si pasta de ardei iute.
  8. Turnati deasupra zeama de gaina si cartofii. Lasati sa fiarba 10 minute.
  9. Adaugati la fiert si pastele. Fierbeti respectand indicatiile de pe pachet.
  10. La sfarsit se pune bulionul si leusteanul.
  11. Dupa 5 minute presarati mult patrunjel verde tocat.
  12. Gustati si sarati daca este nevoie.

                         Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie de gaina cu razalai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de rosii

Postat de Ela68

Ciorba de rosii

Spalam bine rosiile si le decojim. Stiu, o sa-mi spuneti ca era mai usor sa le pun in apa clocotita cateva minute, dar nu, ciorba e mult mai gustoasa astfel. Cantitatea este pentru o oala de 5 kg....

Citeste continuarea

Ciorba de legume cu perisoare

Postat de andaoana

Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii, patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa o taiem cat mai marunt. Cartofii taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2017, 19:36
pune si pentru mine o portie fierbinte, te rog! si sparge si-o ceapa...neaparat
la 26.11.2017, 19:43
Ioi, da' faina-i!
la 26.11.2017, 19:47
Dor de casa am cand vad ciobitza asta
la 26.11.2017, 19:53
O, ce bunătate de ciorbiță!
la 26.11.2017, 19:59

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking