Ciorba rosie de gaina cu razalai

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
26 Noi 2017 | 4184 vizualizari
Ciorba rosie de gaina cu razalai

 Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !  

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pasta iute de ardei -productie proprie
  • 3 l zeama de gaina
  • 2 pahare bulion -productie proprie
  • 1/2 lingurita leustean in saramura
  • patrunjel verde
  • 200 gr razalai cu oua [ de buna calitate ]
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea de gaina se fierbe bine in apa cu sare. Zeama se foloseste la prepararea ciorbei, carnea se consuma calda in loc de gustare.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Radacinoasele se taie cubulete.
  4. Ceapa se toaca marunt.
  5. Cartofii se taie cuburi.
  6. Caliti radacinoasele si ceapa usor in ulei.
  7. Adaugati pe rand, amestecand, pasta de rosii, boiaua si pasta de ardei iute.
  8. Turnati deasupra zeama de gaina si cartofii. Lasati sa fiarba 10 minute.
  9. Adaugati la fiert si pastele. Fierbeti respectand indicatiile de pe pachet.
  10. La sfarsit se pune bulionul si leusteanul.
  11. Dupa 5 minute presarati mult patrunjel verde tocat.
  12. Gustati si sarati daca este nevoie.

                         Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rosie de gaina cu razalai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de bob cu afumatura proaspata

Postat de mihaelar63

Ciorba de bob cu afumatura proaspata

 Legumele se curata si se spala . Spalati carne afumata cu apa calduta . A noastra -din productie proprie , a fost data doar la un fum usor dupa ce a stat doar 3 zile la...

Citeste continuarea

Ciorba cu oase de porc si zeama de varza murata

Postat de Ina

Ciorba cu oase de porc si zeama de varza murata

Am spalat oasele de porc ( pe care am lasat si carne, bineinteles :) ) si le-am pus la fiert in apa cu sare, avand grija sa adunam bine toata spuma formata. Am curatat legumele, le-am spalat si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2017, 19:36
pune si pentru mine o portie fierbinte, te rog! si sparge si-o ceapa...neaparat
la 26.11.2017, 19:43
Ioi, da' faina-i!
la 26.11.2017, 19:47
Dor de casa am cand vad ciobitza asta
la 26.11.2017, 19:53
O, ce bunătate de ciorbiță!
la 26.11.2017, 19:59

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking