Ciorba simpla de fasole galbena pastai

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
31 Iul 2021 | 3112 vizualizari
Ciorba simpla de fasole galbena pastai

 O delicatesa este pentru noi fasole pastai culeasa din gradina proprie. Este atat de gustoasa incat nu are nevoie nici de carne, nici de smantana !!!

Ingrediente

  • 1 kg fasole galbena pastai
  • 100 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 1 lingurita boia dulce
  • 2 linguri otet mere
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

  1. Pastaile de fasole galbena rotunda se spala, se curata de capete si se rup / taie la marimea preferata.
  2. Imi place ca  bucatica de fasole sa fie cat mai micuta, cam 3 cm .
  3. Ceapa rosie se taie marunt .
  4. Usturoiul se feliaza fin .
  5. Morcovii se taie rondele .
  6. Caliti ceapa , usturoiul si morcovii in ulei . Sarati .
  7. Adugati lingura de faina si boiaua  dulce de ardei .
  8. Amestecati rapid si turnati cate putina apa la inceput si dupa ce se omogenizeaza se pune restul de 2-3 l apa .
  9. Atentie , daca boiaua se prajeste prea mult , va deveni amaruie .
  10. Adugati la fiert pastaile de fasole pregatite anterior .
  11. Se fierb pana cand pastaia si morcuvul este patruns .
  12. Acriti cu otet de mere . Piparati .
  13. La servire presarati patrunjel verde tocat pentru prospetime .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba simpla de fasole galbena pastai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorbă de perişoare

Postat de portiadelumina

Ciorbă de perişoare

Cine  a mai făcut ştie că este foarte simplu să faci această ciorbă, mai ales dacă lucrezi organizat. Se curăţă legumele şi se pregătesc pentru întrebuinţare. Personal am...

Citeste continuarea

Dresală (sărbușcă) de legume

Postat de ela2015

Dresală (sărbușcă) de legume

Într-o oală înaltă (oala în care vom pregati ciorba) punem 500 ml. de apă rece la încălzit. Cănd apa bolborosește ușor punem rondelele de morcovi la fiert (pentru 20...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2021, 07:23
Este ciorba perfecta pentru caldurile de acum, mai ales ca e facuta de...”Regina ciorbelor ” ! Sa va fie de bine draga mea !
la 01.08.2021, 08:26
la 01.08.2021, 08:37
Pe gustul meu...!
la 01.08.2021, 08:59
la 01.08.2021, 09:47
Buna!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking