Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)

Postat de babi5 in Ciorbe
6 Dec 2014 | 5653 vizualizari
Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al vostru ca m-ati acceptat linga voi am ajuns si eu la reteta cu nr 400; poate trebuia sa pun prajitura cu nr. 400 dar este buna si ciorbita ca spala greata celor care se veselesc mai mult de Sfintul Nicolaie,este o ciorbita cu de toate si recunosc ca in varianta cu carne de pui nu am mai facut, dar va garantez ca este super buna.

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui ( 8 jumatati)
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnac si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 3 cartofi mai maricei
  • 200 gr mazare( conserva)
  • 150 gr fasole verde
  • sare
  • 1 lingurita vegeta
  • 5 linguri pasta tomate
  • 250 gr varza murata
  • 3l apa( supa de oase sau legume)
  • piper
  • ceapa 200 gr
  • 1 foaie dafin
  • 1 ardei gras rosu
  • frunze leustean

Mod de preparare

Se curata zarzavatul , ceapa , cartofii si ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Varza murata se spala si se toaca marunt, mazarea si fasolea verde se strecoara, se da printr-un jet de apa si se pune intr-un castronel.

Carnea de pui se taie in bucati, se curata, se spala, apoi se da un clocot,se spumeaza si se pune deoparte.

Varza se pune in apa cu  foaia de  dafin si ceapa si lasam sa fiarba 15 minute dupa care adaugam carnea ,ardeiul si zarzavatul , potrivim de sare , piper si vegeta apoi  lasam sa fiarba pina aproape cind carnea este fiarta.

Adaugam  cartofii taiati cubulete , fasolea si mazarea, mai lasam sa fiarba 15 minute  apoi diluam pasta de rosii cu 100 ml apa si turnam in ciorba lasam sa mai dea in clocot 5 minute apoi  asezonam cu leustean verde.

Pofta buna este o ciorbita super buna.Sa va fie de folos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu zeama de varza

Postat de MotanLaOale

Ciorba de pui cu zeama de varza

Bucatile de spate se curata si se pun la fiert in apa. Dupa 2-3 clocote, cand se face spuma, se arunca apa, se clatesc bucatile de spate de spuma si se pun deoparte. Ceapa se curata si se...

Citeste continuarea

Bors de sfecla rosie

Postat de Ina

Bors de sfecla rosie

Am curatat si spalat morcovul, ceapa si cartofii . Ceapa si morcovul le-am tocat  marunt si le-am calit in 4-5 linguri cu ulei, impreuna cu bucatile de ardei gras congelate  si bucati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2014, 14:16
foarte buna
la 06.12.2014, 14:23
Buna ciorbitza asta,Malafac si eu astazi
la 06.12.2014, 14:37
am uitat
la 06.12.2014, 14:52
Dehutzky,Cris Tina multumesc
la 06.12.2014, 15:07
bune

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking