Ingrediente
- 4 pulpe de pui ( 8 jumatati)
- 200 gr morcov
- 150 gr pastarnac si patrunjel
- 200 gr telina
- 3 cartofi mai maricei
- 200 gr mazare( conserva)
- 150 gr fasole verde
- sare
- 1 lingurita vegeta
- 5 linguri pasta tomate
- 250 gr varza murata
- 3l apa( supa de oase sau legume)
- piper
- ceapa 200 gr
- 1 foaie dafin
- 1 ardei gras rosu
- frunze leustean
Mod de preparare
Se curata zarzavatul , ceapa , cartofii si ardeiul, se spala si se toaca marunt.
Varza murata se spala si se toaca marunt, mazarea si fasolea verde se strecoara, se da printr-un jet de apa si se pune intr-un castronel.
Carnea de pui se taie in bucati, se curata, se spala, apoi se da un clocot,se spumeaza si se pune deoparte.
Varza se pune in apa cu foaia de dafin si ceapa si lasam sa fiarba 15 minute dupa care adaugam carnea ,ardeiul si zarzavatul , potrivim de sare , piper si vegeta apoi lasam sa fiarba pina aproape cind carnea este fiarta.
Adaugam cartofii taiati cubulete , fasolea si mazarea, mai lasam sa fiarba 15 minute apoi diluam pasta de rosii cu 100 ml apa si turnam in ciorba lasam sa mai dea in clocot 5 minute apoi asezonam cu leustean verde.
Pofta buna este o ciorbita super buna.Sa va fie de folos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|