Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
8 Feb 2021 | 4208 vizualizari

  Cam la doua saptamani imi place sa prepar o supa limpede de vacuta cu legume. O parte din zeama o folosesc la supa cu galuste sau taitei. A doua zi cealalta parte de zeama o folosesc ca baza pentru o alta ciorba. Rapid si practic !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 08.02.2021, 18:23
Ce bine arata
la 08.02.2021, 18:25
Multumesc , Adele
la 08.02.2021, 18:36
N-ai pus si tu un oscior mic, ca mie asa imi place vaca-boul...
la 08.02.2021, 18:51
Cleme , stiu eu , dar intamplator am avut doar carne macra .;D
la 08.02.2021, 18:53
Data viitoare, intamplator sa ai niste coaste, ceva oase zgarcioase, ca eu asa vreau...
la 08.02.2021, 18:58
Am inteles , duamna . Intamplator chiar am , dor trebuie editate )
la 08.02.2021, 19:22
la 08.02.2021, 20:04
Minunata!
la 08.02.2021, 20:28
Consistenta, cu de toate, deci a iesit o super bunatate!
la 08.02.2021, 20:34
Buna!
la 08.02.2021, 21:51
O bunătate!
la 08.02.2021, 22:31
Multumesc , Rocsi !!! Da , este consistenta . Si are mai multa zeama , dar sa se poata distinge ce contine , pun mai putina pentru imaginea de prezentare
la 08.02.2021, 23:38
Bună, desigur, nu refuz așa ceva...!
la 09.02.2021, 11:08
la 09.02.2021, 11:17
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking