Ciorba taraneasca de porc II
Postat de mihaelar63
Am pus la fiert boabele de fasole in apa sarata impreuna cu frunze de telina. Cand fasolea a fost aproape fiarta am adugat si mazarea verde. Curatati legumele si le spalati....
Citeste continuareaFiul meu a dorit o ciorba acrita cu tarhon si otet . Eu tocmai am fiert o supa clara de curcan cu legume in care intentionam sa pun taitei . Nu-i nimic , facem pe plac . Intr-o zi supa cu taitei in alta ciorba cu orez ,tarhon si marar . Doar nu este prima data cand fac asa ceva . Pacat sa pierzi bunatate de zeama buna ,cum spun chefii vestiti ,, stoc ''.
Ingrediente
Mod de preparareSe scot legumele din supa clara si se taie cuburi . Supa se da in clocot si in ea se fierbe orezul . Se introduc legumele in supa . Puneti tarhonul in otet si mararul tocat . Se drege gustul cu smantana sare si piper. Ciorba se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra . Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba transformata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|
Postat de mihaelar63
Am pus la fiert boabele de fasole in apa sarata impreuna cu frunze de telina. Cand fasolea a fost aproape fiarta am adugat si mazarea verde. Curatati legumele si le spalati....
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Carnea afumata se spala si se portioneaza. Puneti carnea la fiert in ap . Nu este nevoie sa opariti carnea afumata si sa aruncati apa, daca afumarea a fost facuta recent....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|