Ciorba ungureasca cu galuste din cartofi

Postat de Sidy in Ciorbe
20 Feb 2013 | 11257 vizualizari

Bucataria ungureasca este variata, consistenta si rafinata. Mancarile nationale sunt ardeiate si piperate . Supele si ciorbele specific unguresti au la baza legume , crutoane sau galuste de mai multe feluri. Ele trebuie doar să deschidă apetitul mesenilor pentru felurile principale de mâncare. Va poftesc la o cioba fierbinte gustoasa si aspectuoasa:

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 20.02.2013, 18:18
super
la 20.02.2013, 18:19
Foarte buna. Am si eu o farfurie pe acolo?
la 20.02.2013, 19:12
ei, mie chiar mi-a deschis apetitul! ce ma fac?
la 20.02.2013, 21:14
Mmm cat de apetisanta!
la 21.02.2013, 00:00
Delicioasa supica
la 21.02.2013, 13:08
buna, foarte buna !
la 06.04.2013, 03:30
Wow , trebuie incercata !!!
la 03.05.2013, 08:21
la 04.11.2013, 15:19
ara bine
la 04.11.2013, 15:20
arata bine
la 04.11.2013, 15:35
Si e si buna
la 15.09.2017, 09:19
Ce bună ar fi o ciorbă caldă !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking