Ciorba ungureasca cu galuste din cartofi
Postat de Sidy in Ciorbe 20 Feb 2013 | 11281 vizualizari
Bucataria ungureasca este variata, consistenta si rafinata. Mancarile nationale sunt ardeiate si piperate .
Supele si ciorbele specific unguresti au la baza legume , crutoane sau galuste de mai multe feluri.
Ele trebuie doar să deschidă apetitul mesenilor pentru felurile principale de mâncare.
Va poftesc la o cioba fierbinte gustoasa si aspectuoasa:
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 20.02.2013, 17:07
Foarte faina ciorbita ta si prezentarea pe masura .
la 20.02.2013, 17:21
Super ciorba,ungureasca,romaneasca,buna sa fie!!
la 20.02.2013, 17:23
Buna
la 20.02.2013, 17:28
Minunata,ador mancarea ungureasca in general
la 20.02.2013, 17:30
buna buna
la 20.02.2013, 17:36
ce reteta interesanta!
la 20.02.2013, 17:37
Buna,buna.
la 20.02.2013, 17:39
Eeeeee ce ciorbita buna ne-ai adus
la 20.02.2013, 17:43
Delicioasa!
la 20.02.2013, 17:46
ce bine arata !!!
la 20.02.2013, 17:49
Sidy, faci niste ciorbe dementiale!
la 20.02.2013, 18:12
Arata super! Si vasul imi place!
la 20.02.2013, 18:15
buna ciorba
COMENTEAZA