Ciorba ungureasca cu galuste din cartofi

Postat de Sidy in Ciorbe
20 Feb 2013 | 11281 vizualizari

Bucataria ungureasca este variata, consistenta si rafinata. Mancarile nationale sunt ardeiate si piperate . Supele si ciorbele specific unguresti au la baza legume , crutoane sau galuste de mai multe feluri. Ele trebuie doar să deschidă apetitul mesenilor pentru felurile principale de mâncare. Va poftesc la o cioba fierbinte gustoasa si aspectuoasa:

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 20.02.2013, 17:07
Foarte faina ciorbita ta si prezentarea pe masura .
la 20.02.2013, 17:21
Super ciorba,ungureasca,romaneasca,buna sa fie!!
la 20.02.2013, 17:23
Buna
la 20.02.2013, 17:25
la 20.02.2013, 17:28
Minunata,ador mancarea ungureasca in general
la 20.02.2013, 17:30
buna buna
la 20.02.2013, 17:36
ce reteta interesanta!
la 20.02.2013, 17:37
Buna,buna.
la 20.02.2013, 17:39
Eeeeee ce ciorbita buna ne-ai adus
la 20.02.2013, 17:43
Delicioasa!
la 20.02.2013, 17:46
ce bine arata !!!
la 20.02.2013, 17:48
la 20.02.2013, 17:49
Sidy, faci niste ciorbe dementiale!
la 20.02.2013, 18:12
Arata super! Si vasul imi place!
la 20.02.2013, 18:15
buna ciorba

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking