Ciorba usoara cu porumb,rosii si busuioc

Postat de Valclaudia in Ciorbe
12 Iul 2015 | 2330 vizualizari
Ciorba usoara cu porumb,rosii si busuioc

Ingrediente

  • 1 ceapa potrivita
  • putin ulei
  • 1 ardei rosu
  • 2 rosii trecute prin robot
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 2 morcovi mari
  • cca 1,5- 2l apa rece
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 2 linguri pasta de rosii
  • busuioc proaspat
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Cutatam legumele, le spalam sub jet de apa rece, apoi tocam ceapa si o punem in oala cu putin ulei si o lasam 2-3 minute la sotat.

Adaugam ardeiul taiat fasii sau cubulete, morcovii taiati rondele si mai sotam in jur de cinci minute legumele laolalta.

Punem roasiile trecute prin robot, calim cateva minute, apoi adaugam foaia de dafin, apa, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc domol ciorba pana fierb rondelele de morcov.

Adaugam porumbul scurs de apa din conserva, 2 linguri pasta de rosii, presaram verdeata proaspata , lasam cateva minute sa se combine aromele si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara cu porumb,rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de miel

Postat de oanapl

Ciorba de miel

Cureți capul de miel și îl speli bine si îl pui la fiert în apă sărată cu oțet. Lași să dea un clocot și apoi arunci apa. Între timp cureți, speli și toci...

Citeste continuarea

Bors de dovlecei

Postat de eumimi

Bors de dovlecei

Mai intai taiem legumele.  Punem la fiert ceapa, pastaile, morcovii si cartofii. Acoperim cratita cu un capac si lasam 20-25 de minute la fiert. Adaugam borsul, sare dupa gust si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.07.2015, 17:05
la 12.07.2015, 17:10
buna
la 12.07.2015, 17:41
la 12.07.2015, 18:03
la 12.07.2015, 18:36
E buna ciorbica!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking