Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Postat de momo121 in Mancaruri de legume
9 Aug 2016 | 2195 vizualizari
Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Ingrediente

  • 1 dovlecel verde
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri( ori cu razatoare speciala de feliat, ori cu un robot de bucatarie cu lama speciala de feliat). Feliile obtinute le saram usor si le lasam 10 minute pana  lasa apa din ele, apoi le stergem cu un servetele de bucatarie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Feliile de dovlecel le asezam una langa alta, putin suprapuse (sodateste)  apoi condimentam cu piper si ii stropim cu ulei de masline ( daca ii doriti mai sarati puteti sa le mai puneti sare, dar avand ii vedere ca am pus sare la inceput am evitat acest lucru). Dam la cuptor pentru  jumate de ora intorcand tava din 10 in 10 minute sa nu se arda, eu i-am lasat putin cam mult :D Au iesit niste cipsuri tare gustoase si sunt minunate pentru perioada verii!   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri din dovlecel verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spanac verde cu chorizo proaspat

Postat de mihaelar63

Spanac verde cu chorizo proaspat

Se pune uleiul intr-un wok sa se infierbante . Carnaciorii proaspeti chorizo se incresteaza pe ambele parti . Prajiti usor  carnatii in ulei  . Ei vor elibera...

Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei

Postat de Ksenya

Chiftele de dovlecei

Dovleceii ii spalam si-i dam pe razatoarea mare, adaugam sare si-i amestecam, lasam 5-6 minute. Eliminam zeama pe care au lasat - o cu ajutorul unei site sau folosind mainile si storcand bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2016, 08:43
la 09.08.2016, 08:44
la 09.08.2016, 09:16
la 09.08.2016, 09:25
la 10.08.2016, 09:00
Multumesc!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking