Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Postat de momo121 in Mancaruri de legume
9 Aug 2016 | 2201 vizualizari
Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Ingrediente

  • 1 dovlecel verde
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri( ori cu razatoare speciala de feliat, ori cu un robot de bucatarie cu lama speciala de feliat). Feliile obtinute le saram usor si le lasam 10 minute pana  lasa apa din ele, apoi le stergem cu un servetele de bucatarie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Feliile de dovlecel le asezam una langa alta, putin suprapuse (sodateste)  apoi condimentam cu piper si ii stropim cu ulei de masline ( daca ii doriti mai sarati puteti sa le mai puneti sare, dar avand ii vedere ca am pus sare la inceput am evitat acest lucru). Dam la cuptor pentru  jumate de ora intorcand tava din 10 in 10 minute sa nu se arda, eu i-am lasat putin cam mult :D Au iesit niste cipsuri tare gustoase si sunt minunate pentru perioada verii!   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri din dovlecel verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi taranesti

Postat de rocsi_1612

Cartofi taranesti

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert in apa cu putina sare. Din momentul in care incep sa fiarba, ii lasati 20 de minute pe foc. Ceapa curatata, o tocati...

Citeste continuarea

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Postat de privatelaura

Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

Se spala galbiorii, se lasa la scurs. Ideal ar fi sa se curete cu o perie. Daca sunt micuti, se lasa intregi, daca sunt mai mari, se taie. Se calesc in putin ulei, o ceapa, cativa catei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2016, 08:43
la 09.08.2016, 08:44
la 09.08.2016, 09:16
la 09.08.2016, 09:25
la 10.08.2016, 09:00
Multumesc!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking