Cipsuri din lipii

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2011 | 6549 vizualizari
Cipsuri din lipii

Inspirat de Anca si adaugand si alte ingrediente a rezultat ceva foarte bun.

Ingrediente

  • lipii
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • vegeta
  • piper
  • pasta de tomate
  • oregano
  • mac
  • susan

Mod de preparare

Nu am pus cantitati deoarece fiecare face dupa gustul sau.

Lipiile se taie in bucati potrivite.

Amestecam ulei de masline cu vegeta, boia, piper dupa gustul propriu.

Amestecam de asemeni pasta de tomate cu ulei de masline, vegeta si piper.

Ungem fiecare bucata din lipie cu unul din amestecuri si presaram pe deasupra oregano pe unele, mac sau susan pe altele.

Se aranjeaza bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se introduc in cuptor 10-12 minute.

Cand se rumenesc si devin crocante sunt gata.

Se pot servi cu salsa sau crema  de branza dar sunt foarte bune simple pe post de "ceva de rontzait".

Pofta Buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri din lipii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Clatite aperitiv, cu malai in aluat si umplutura de pizza

Postat de merisor67

Clatite aperitiv, cu malai in aluat si umplutura de pizza

Pentru aluat , mixam ouale cu putina sare pana se spumeaza, apoi adaugam uleiul, kefirul si imediat praful de copt si bicarbonatul, mixand energic. Tocam mararul si il adaugam in compozitie,...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu crema de branza

Postat de panacris

Aperitiv rulada cu crema de branza

Cele trei aluaturi se prepară separat, dar în același timp. În trei vase diferite se pun câte două gălbenușuri, albușurile se vor pune în vasul mixerului. Cele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2011, 12:28
Pay buna treaba Motanel
la 12.01.2011, 12:33
ce dragute sunt....
la 12.01.2011, 12:42
ce as rontai cateva
la 12.01.2011, 13:00
la 12.01.2011, 13:03

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking