Ingrediente
- 350-400 gr carne de porc/ pui
- 350 gr ciuperci champignon/ proaspete
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 5-6 linguri de ulei
- 4- 5 linguri de faina
- sare
Mod de preparare
Mai intai curatam ceapa si o taiem in 2, morcovii ii curatam si ii taiem julien, iar carnea o taiem cubulete. Le punem impreuna la fiert pana cand si carnea si morcovii sunt fierte.
Punem uleiul intr-o tigaie la incins, il lasam 1-2 minute, apoi adaugam ciupercile, carnea fiarta si morcovii. Adaugam si un polonic de supa din care au fiert carnea si legumele. Punem faina intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de supa fierbinte. turnam amestecul in tigaie peste legume si carne.
Mai lasam inca 15-20 de minute la fiert amestecand din cand in cand. Mai adaugam supa daca mai este nevoie. La final ciulamaua se va ingrosa ca o budinca. Potrivim de sare si servim cu mamaliguta. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|