Snitele cu cartofi pai si ciulama de ciuperci

Postat de Adrian2016 in Porc
10 Oct 2017 | 3411 vizualizari
Snitele cu cartofi pai si ciulama de ciuperci

Rapid, satios si gustos..........nevasta a divortat de cratita.

Ingrediente

  • Pentru snitele:
  • 12 felii de cotlet de porc
  • 5 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • Pentru ciulama:
  • 400 gr de ciuperci
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte dulce
  • 3 lg de faina
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • Cartofi pai:
  • 8 cartofi

Mod de preparare

       Eu cand fac snitele nu ma incurc cu unu, doua, fac mai multe pentru ca imi plac si reci. Feliile de carne le batem, le saram si piperam. Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.

     Separat, punem untul la topit, adaugam faina si amestecam bine sa nu se arda. Subtiem cu lapte si amestecam cu un tel sa nu se formeze cocoloase, apoi adaugam si smantana. Punem in sos ciupercile. Mai lasam sa dea cateva clocote. Potrivim gustul de sare si piper. Cartofii ii curatam si ii taiem mai mari si ii prajim.

Am servit alaturi de o potie de cartofi pai.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu cartofi pai si ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de porc fiert in bere

Postat de oanapl

Piept de porc fiert in bere

Tai pieptul de porc în două și pui bucățile de carne într-o oală încăpătoare.  Pui foile de dafin, cimbrul și boabele de piper în oală, urmate de...

Citeste continuarea

Cotlete de porc la tava, reteta romaneasca veche

Postat de Ksenya

Cotlete de porc la tava, reteta romaneasca veche

Cotletul intreg se pune intr-o tava cu ulei,se da sare si piper si se da la cuptor 180 grade in timp de o ora. Pe parcurs se mai intoarce si  cand este gata pe jumatate ,se pun morcovii si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2017, 12:47
Totul arata foarte bine, dar trebuie sa spun ca ciulamaua imi place cel mai mult
la 10.10.2017, 13:05
Multumesc Corina
la 10.10.2017, 13:13
Mi s-a făcut o poftă teribilă de ce văd în farfurie...!
la 10.10.2017, 13:18
Ce pranz bun ai facut!
la 10.10.2017, 13:25
multumesc

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking