Ingrediente
- 6 felii de cotlet de porc
- 200 g ciuperci conserva
- 200 ml de smantana
- 150 ml lapte
- 2-3 lg de faina
- 4-5 oua
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Snitelele: Feliile de carne le batem, le saram si piperam. Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.
Ciulamaua: Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in untul topit, adaugam faina si amestecam bine sa nu se arda. Subtiem cu lapte si amestecam cu un tel sa nu se formeze cocoloase, apoi adaugam si smantana. Punem in sos ciupercile. Mai lasam sa dea cateva clocote. Potrivim gustul de sare si piper.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu snitele" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|