Ciuperci aperitiv la tigaie

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
20 Ian 2016 | 5170 vizualizari
Ciuperci aperitiv la tigaie

Cum sa nu-ti placa ciupercile ? Sunt gustoase , hranitoare si usor de preparat !!! http://www.clicksanatate.ro/Inlocuiti-carnea-cu-ciupercile_0_1025.html  Regret ca am avut doar cateva in frigider. Dar bune au fost oricum. Excesele nu sunt indicate :D  

Ingrediente

  • 6 ciuperci champignon potrivite
  • 6 feliute subtiri de salam uscat [ 50 gr]
  • 2 felii cascaval Edam [50 gr ]
  • 50 gr cas vaca [ de tara ]
  • 50 gr rosii uscate, cu seminte de floarea soarelui - in ulei de masline
  • patrunjel verde tocat
  • pudra de nucsoara
  • seminte de chimen negru
  • spray cu ulei

Mod de preparare

  1. Am limpezit prin jet de apa ciupercile si le-am lasat sa se scurga.
  2. Am taiat felii rosiile uscate.
  3. Am portionat cascavalul.
  4. Se pun ciupercile intr-o tigaie ne-aderenta, se pudreaza cu nucsoara si se pulverizeaza putin ulei .
  5. In fiecare ciuperca se distribuie o bucatica de cas de vaca, rosii uscate si patrunjel verde.
  6. Se aseaza deasupra o feliuta de cascaval care se incrsteaza. In increstatura se introduce feliuta de salam uscat.
  7. Pulverizati ulei.
  8. Puneti un capac si lasati 5-8 minute sa se gateasca.
  9. La servire se decoreaza cu seminte de chimen negru, patrunjel verde .
  10.  Pofta Buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aperitiv la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitiv placinta cu urda si marar ca in Maramures

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu urda si marar ca in Maramures

Aluatul: Cerni faina, apoi adaugi sarea si oul batut. Drojdia o dizolvi cu zaharul si o adaugi peste faina. Torni putin cate putin din apa calduta si framanti pana cand aluatul devine...

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu spanac la cuptor

Postat de rocsi_1612

Aperitiv omleta cu spanac la cuptor

Spalam bine spanacul. Intr-o oala, punem niste apa, o transferam pe aragaz. Cand apa incepe sa clocoteasca, dam drumul spanacului, il fierbem maxim 2 minute, apoi il scoatem pe un tocator....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.01.2016, 10:14
Bune!
la 20.01.2016, 10:17
Imi par ca seamana cu niste trandafiri . Am vrut sa le zic -ciupercute trandafiri
la 20.01.2016, 10:35
mmm, foarte bune
la 20.01.2016, 10:47
Foarte bune!!!
la 20.01.2016, 10:50
Wooooow

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking