Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga

Postat de privatelaura in Mancaruri de legume
8 Feb 2013 | 27891 vizualizari
Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga

Astazi am deschis frigiderul, am dat o raita cu ochii. Aveam un rest de mamaliga de ieri de la fasole, ciuperci, oua si un rest de branza si o bucatica uscata de cascaval. Suficient pt a incropi ceva de papa si unde mai pui ca a iesit tare gustos.

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci albe
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • un cub branza de capra
  • 2 oua
  • sare
  • cativa catei usturoi
  • un pic ulei

Mod de preparare

Am curatat si spalat ciupercile si cepele. le-am tocat si le-am pus la calit intr-o tigaie. Am curatat si zdrobit 2 catei usturoi, apoi am presat un pic de sare. Am dat la foc iute ca sa se rumeneasca bine.

Intr-un vas termorezistent, am taiat restul de mamaliga felii, am pus deasupra ciupercile rumenite, am presarat branza de capra si am ras restul de cascaval. Am spart doua oua peste toata chestia asta si am dat la cuptor, la foc iute, cam 20 min. Am redus apoi focul, si am mai lasat in cuptor vreo 10 min.

Bun tare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Conopida cu sos alb

Postat de licurici_lra

Conopida cu sos alb

Am fiert conopida in apa cu sare, 15min, apoi am asezat-o intr-un vas termorezistent. Am taiat gogosarul feliute si l-am adaugat peste conopida, apoi am pus si porumbul si am presarat cu...

Citeste continuarea

Ciulama de hribi

Postat de oanapl

Ciulama de hribi

Intr-o oala pui apa cu sare, o dai in clocot si pui la oparit hribii cu doi catei de usturoi si lasi la fiert 5 minute. (Cateii de usturoi se pun pentru a verifica daca sunt comestibile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2013, 18:40
ce bunatate!
la 08.02.2013, 18:41
Yamiii...
la 08.02.2013, 18:43
la 08.02.2013, 18:44
Iar umbli cu din astea Laura. Faci ce faci numai să nu tăiem un miel de la Simo
Arată foarte bine
la 08.02.2013, 18:46
Wow, ce bunatate ai facut acolo! Imi place!

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking