Ciuperci cu cascaval la capac

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
15 Oct 2015 | 3172 vizualizari
Ciuperci cu cascaval la capac

O mare bunatate, dintr-o reteta extrem de simpla! Facute la tigaie, la foc mic, cu un fir de ulei, umplute cu unt si marar si acoperite cu cascaval care se topeste...o nebunie!

Ingrediente

  • 5 ciuperci champinion
  • un varf de legatura de marar
  • o lingura de unt
  • un fir de ulei( cam o lingurita)
  • sare roz( sau de mare)
  • 3 felii de cascaval

Mod de preparare

Eu zic ca iese doar o portie...e atat de bun preparatul incat n-o sa vreti sa-l impartiti cu nimeni! :)))))

Ciupercile se spala, se usuca si se pun in tigaia incinsa cu gura in jos, la foc foarte mic. Se lasa 3 minute, dupa care se intorc si nu se mai muta.

Se pune un fir de ulei printre ele, se misca tigaia de doua trei ori sa patrunda peste tot si se lasa 4 minute sa lase zeama. Se pune in fiecare palarie un varf de lingurita de unt, sare si marar si se pune capacul, se mai lasa doua trei minute sa se topeasca untul si se pune pe fiecare bucata cascaval. Se acopera din nou cu capac cateva minute sa se topeasca frumos.

Eu iubesc mararul asa ca am mai pus din nou deasupra ciupercilor in farfurie.

Aveti grija sa taiati ciupercile si sa nu muscati din ele daca nu s-au racit, inauntru lor este zeama fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu cascaval la capac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Postat de sufletista

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Clatite -intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam laptele,uleiul,apa minerala,amestecam adaugand treptat faina,praful de copt,piper. Amestecam bine cu mixerul(sau cu telul)acoperim...

Citeste continuarea

Cartofi crocanti

Postat de Meea

Cartofi crocanti

Curatam si spalam cartofii. Taiem cartofii in feliute cat de subtiri posibile!Amestecam feliile de cartofi cu untul topit si condimentele.    Ungem tava pentru briose cu unt sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2015, 20:14
Am si eu niste ciuperci prin figider ,nu am cascaval
la 15.10.2015, 20:14
super!
la 15.10.2015, 20:28
la 15.10.2015, 20:43
la 15.10.2015, 20:53

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking