Ciuperci in sos cremos cu mustar

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2014 | 8335 vizualizari
Ciuperci in sos cremos cu mustar

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 lingurite mustar ( dupa plac)
  • 50 ml smatana
  • sare
  • piper alb
  • ulei

Mod de preparare

Ciupercile le curatam,le spalam si le feliem.

Le calim in putin ulei.Punem sare (astfel ele is vor lasa apa mai repede) .

Usturoiul il curatam si il calim impreuna cu ciupercile.

Cand au lasat intreaga apa adaugam vinul putin cate putin si amestecam incet cu o lingura de lemn.

Separat amestecam smantana cu mustarul si adaugam la ciuperci.Punem sare si piper dupa gust.

Mai lasam la foc mic 2-3 minute.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos cremos cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placintele cu ciuperci si cascaval

Postat de rocsi_1612

Placintele cu ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul, punem apa putin cate putin si framantam. Cand aluatul devine omogen si elastic, incorporam...

Citeste continuarea

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Punem untul la topit si luam jumatate din el, iar peste cealalta jumatate adaugam uleiul, lasam sa dea in clocot si punem o mana de faina. Omogenizam repede pe foc si dupa doua minute stingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2014, 12:03
Cred că muştarul le dă un gust aparte. Merită încercat.
la 28.01.2014, 12:05
Foarte bune
la 28.01.2014, 12:05
interesant
la 28.01.2014, 12:12
ce deliciu
la 28.01.2014, 12:20
Foarte buna combinatia de smantana - mustar la ciuperci Eu pun asa la ciorba de ciuperci

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking