Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat

Postat de momo121 in Mancaruri de legume
1 Iul 2016 | 9985 vizualizari
Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat

Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat Ideala pentru cina sau pranz, aceasta reteta nu necesita ingrediente complicate si este gata in cateva minute. Urmeaza instructiunile noastre pas cu pas si bucura-te de o masa plina de arome. Perfecta pentru intreaga familie! Pentru aceasta reteta vei avea nevoie de:  ciuperci, ardei rosu, usturoi, patrunjel si condimente

Ingrediente

Ingrediente pentru Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat:

  • 12 ciuperci mai mari
  • 1 bucata de ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • un buchetel patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • putin ulei

Mod de preparare

Cum se prepara Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat:

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele.

Intr-o tava asezam 10 ciuperci cu fata in jos si le dam la cuptor vreo 10 minute sau pana isi lasa sucul/apa, scurgem acest lichid cu grija sa nu ne ardem si intoarcem ciupercile cu fata in sus.

Intre timp ne ocupam de umplutura: tocam marunt cele 2 ciuperci lasate si coditele de la toate ciupercile, tocam marunt si ardeiul cu patrunjelul, punem si usturoiul si  pe urma condimentam dupa gust.

Cu aceasta compozitie umplem ciupercile, stropim cu putin ulei si dam din nou tava la cuptor pentru cca.20 minute.

Se servesc alaturi de o friptura, cu salata, sau chiar simple cu mujdei de usturoi!

Noi am servit alaturi de un Pui pe sticla la cuptor si o Salata de cruditati

Pofta buna!

Va recomandam cu drag si reteta Ciupercute umplute cu spanac si orez 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor umplute cu codite - reteta simpla si usor de preparat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rosii prajite

Postat de caroline

Rosii prajite

In primul rand curatam rosiile de coaja si le tocam cu ajutorul robotului.Cine nu are robot de bucatarie da rosiile prin razatoare. Separat tocam foarte marunt si ardeii cu ceapa verde....

Citeste continuarea

Urzici cu ou si smantana

Postat de Irina

Urzici cu ou si smantana

Am curatat urzicile si le-am spalat bine, sub jet de apa rece. Le-am pus la oparit intr-un vas cu apa clocotita, doar pentru cateva minute. Am scurs urzicile si le-am inabusit impreuna cu ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.07.2016, 09:11
la 01.07.2016, 09:14
Ce-mi plac!
la 01.07.2016, 09:35
la 01.07.2016, 09:47
Bune!
la 01.07.2016, 09:57

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking