Ingrediente
- cca 400 gr ciuperci champignon
- 1 lingura ierburi italiene Delikat
- 1 lingurita boia de ardei dulce Delikat
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita usturoi granulat
- ½ lingurita zahar brun
- 6 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet din vin alb
- sare dupa gust
- piper dupa gust
Mod de preparare
Stergem ciupercile de eventualele impuritati si le asezam intr-o tava cu hartie de copt. Le stropim cu doua linguri din cantitatea de ulei de masline si putina sare, apoi le dam la cuptorul pre incalzit la 200 º C, pentru 10 minute.
Intre timp taiem marunt usturoiul si il amestecam bine cu restul ingredientelor.
Cat sunt inca calde, amestecam ciupercile cu preparatul de mai sus, le punem intr-un borcan si le dam la frigider pentru cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci marinate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|