Ciuperci pane umplute

Postat de cec in Aperitive / Garnituri
19 Noi 2010 | 7047 vizualizari
Ciuperci pane umplute

varianta mea:un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos

Ingrediente

  • ciuperci,
  • cascaval,
  • sunca presata,
  • ou,
  • faina,
  • pesmet,
  • sare,
  • ulei,
  • cateva scobitori.

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele. In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval. Si apoi se unesc cate doua si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile. Se aseaza in cosuletele de rosii pregatite pt ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

Postat de lilik

Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei. Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute pane

Postat de aalliinnaa07

Ciuperci umplute pane

Ciupercile le curatam si le spalam, coditele ciuperciilor le taiem cubulete. Punem intr-o tigaie untul si 1/2 lingura ulei si calim coditele taiate cuburi impreuna cu sunca taiata marunt, le calim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2010, 15:52
wow ma duc repede sa fac si eu
la 19.11.2010, 16:27
arata bine
la 19.11.2010, 16:36
mmmm primele 5 f!
la 19.11.2010, 16:40
bunnnneeee!
la 19.11.2010, 18:44
frumusele tare

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking