Pane-uri de ciuperci umplute

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
24 Mai 2011 | 5320 vizualizari
Pane-uri de ciuperci umplute

Delicioase, hranitoare si aspectoase ! Se pot servi atat ca fel principal, langa un piure de cartofi ori sote de legume, cat si ca aperitiv. Nu am trecut cantitati… depinde pentru cate persoane se pregateste meniul.

Ingrediente

  • Ciuperci de marime medie
  • Ardei gras galben
  • Ardei gras rosu
  • Ceapa verde
  • Ardei iute
  • Oua
  • Pesmet
  • Branza dulce
  • Cascaval
  • Sunca de casa 
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de palmier pt prajit

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei, la calit pentru 2-3’. Adaugam sunculita taiata marunt si mai lasam 2’ la calit si amestecam. Punem branzeturile, asezonam, omogenizam si luam tigaia de pe foc.

Umplem ciupercile cu amestecul rezultat, le unim doua cate doua si le strapungem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Trecem fiecare pane-u prin ou batut, prin pesmet, dinnou prin ou si apoi prin pesmet. Pana le terminam pe toate, punem uleiul pentru prajit, la incins si cand este fierbinte, coacem paneurile pe ambele parti. Le scoatem apoi pe servet absorbant si le indepartam scobitorile.

Sant delicioase si calde si reci deopotriva !

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pane-uri de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

Postat de lilik

Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei. Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute pane

Postat de aalliinnaa07

Ciuperci umplute pane

Ciupercile le curatam si le spalam, coditele ciuperciilor le taiem cubulete. Punem intr-o tigaie untul si 1/2 lingura ulei si calim coditele taiate cuburi impreuna cu sunca taiata marunt, le calim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2011, 11:52
Arata tare bine,nu am facut niciodata ,trebuie sa incerc imi place
la 24.05.2011, 11:54
cat de bine arata
la 24.05.2011, 11:55
foooaaaaarte bune!
la 24.05.2011, 11:56
n-am cuvinte
la 24.05.2011, 11:56
buna idee si bune rau

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking