Ingrediente
- Ciuperci de marime medie
- Ardei gras galben
- Ardei gras rosu
- Ceapa verde
- Ardei iute
- Oua
- Pesmet
- Branza dulce
- Cascaval
- Sunca de casa
- Sare
- Piper
- Ulei de palmier pt prajit
Mod de preparare
Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei, la calit pentru 2-3’. Adaugam sunculita taiata marunt si mai lasam 2’ la calit si amestecam. Punem branzeturile, asezonam, omogenizam si luam tigaia de pe foc.
Umplem ciupercile cu amestecul rezultat, le unim doua cate doua si le strapungem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Trecem fiecare pane-u prin ou batut, prin pesmet, dinnou prin ou si apoi prin pesmet. Pana le terminam pe toate, punem uleiul pentru prajit, la incins si cand este fierbinte, coacem paneurile pe ambele parti. Le scoatem apoi pe servet absorbant si le indepartam scobitorile.
Sant delicioase si calde si reci deopotriva !
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pane-uri de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|