Ciuperci pleurotus pane

Postat de Bunica in Mancaruri de legume
5 Apr 2019 | 1911 vizualizari
Ciuperci pleurotus pane

Pentru astazi aveam pregatit orez cu prune................este el de 2 zile,dar e bun. Trecand prin piata mi-au facut cu ochiul ciupercile pleurotus,foarte frumoase au fost!Le-am cumparat si le-am pus gand rau pentru ele,dar foarte bun pentru mine! Ciuperci pleurotus pane o reteta de post creativa. A fost un pranz pe cinste!

Ingrediente

  • 500 g. ciuperci
  • 3 linguri faina
  • 200 ml. apa minerala
  • 200 ml. ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile curatate, spalate se pun la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Le  scoatem pe un prosop curat si le pune cat mai intinse.

Cat se racesc ciupercile preparam apa cu faina ,sarea si piperul.

Intr-o tigaie neaderenta punem uleiul la incins.

Tercem fiecare ciuperca prin faina cu apa si le punem la prajit.

Prajim pe fiecare parte pana se rumenesc.

Le scoti pe servetele din hartie prosop.

 

Le-am servit cu couscous si salata verde.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pleurotus pane

Postat de Ela68

Pleurotus pane

1. Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa cu sare 5 minute. Se lasa la racit si la scurs intr-o sita, apoi se mai storc cu mana astfel incat continutul de apa sa fie cat mai mic. In cazul...

Citeste continuarea

Aperitiv pleurotus pane

Postat de dantes

Aperitiv pleurotus pane

Spalam bine ciupercile, le desfacem din buchet si le punem la fiert 10 minute, dupa care le scurgem bine de apa. Batem bine ouale, adaugam sare si piper dupa gust. Dam prin faina si ou batut...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2019, 14:37
Te-ai dat cu pletoasele astea ?
la 05.04.2019, 15:12
Tare-mi plac ciupercile astea!
la 05.04.2019, 15:36
Bunee
la 05.04.2019, 15:41
Buneee...! Și la mine sunt pe o listă scurtă...
la 05.04.2019, 15:47
Bun

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking