Ciuperci si rosii umplute la cuptor

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
7 Noi 2010 | 6831 vizualizari
Ciuperci si rosii umplute la cuptor

delicios....sotului meu i-au placut la nebunie....

Ingrediente

  • 12 ciuperci proaspete,
  • 6 rosii mari,
  • 1piept de pui mai mic,
  • 2 fire de ceapa verde,
  • 1capatana usturoi,
  • 2 linguri de smantana,
  • 2 rosii taiate felii subtiri
  • 1ardei capia,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • 12 felii de cascaval,
  • patrunjel
  • parmezan,

Mod de preparare

Se spala ciupercile cu apa fierbinte si se curata coaja,se taie piciorusele cu grija si se pun sa se usuce.Dupa ce s-au uscat,se sareaza si se pipereaza in interiorul palariutelor.

Taiem un capacel la rosii si cu o lingurita scoatem miezul pe care il pastram pt umplutura,saram interiorul si punem la scurs pe o farfurie.Taiem ceapa bucati mai mici,la fel si ardeiul si impreuna cu miezul rosiilor punem in robot totul si tocam.Punem intr-o tigaie putin ulei si adaugam compozitia tocata si lasam putin la calit.Tocam in robot si carnea taiata bucatele si piciorusele ciupercilor,apoi adaugam compozitia in tigaie si lasam pe foc 15minute,amestecand din cand in cand.Spre sfarsit,adaugam smantana si usturoiul tocat foarte fin,saram,piperam,punem si putina vegeta,apoi putin patrunjel tocat si mai lasam putin.

Cu o lingurita umplem palarioarele si rosiile.Peste rosii punem numai capacelul taiat inainte,iar peste ciuperci punem o felie de casacaval(branza topita),apoi o felie de rosie.

Punem totul pe o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 25 minute,apoi scoatem si presaram deasupra putin parmezan si mai dam la cuptor inca 10-15minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

Postat de mihaelar63

Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

Ciupercile spalate cu jet de apa rece , zvantate , curatate de codite se sareaza si pipareaza . Rosia se spala si se taie cuburi nu foarte mari . Ouale se bat spuma cu putina...

Citeste continuarea

Ciuperci champignon umplute la cuptor

Postat de Adrian2016

Ciuperci champignon umplute la cuptor

       Am trecut ciupercile sub un jet de apa rece si le-am curatat de coaja. Le-am rupt codita si le-am asezat intr-o tava, alaturi de ciuperci. Separat, am taiat sunca si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2010, 07:55
Cine se scoala de dimineatza..... papa tot Ce bine arata si ce-ar merge acum !! Ela
la 07.11.2010, 08:33
daca i-au placut asa mult,a mai lasat si pentru noi ceva?
la 07.11.2010, 08:54
Nush'
la 07.11.2010, 09:00
o ciuperca si o rosie vreau si eu
la 07.11.2010, 09:12
si eu vreau o ciupercuta ! E buna rau !

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking