Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2015 | 6111 vizualizari
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

Imi plac retetele mediteraneene dar si internationale ale Giadei di Laurentis . De data aceasta a reconstituit o reteta de ciuperci umplute cu branza albastra servite intr-un restaurant select din Paris .Un aperitiv delicios , elegant si rapid de preparat . Aceste ciupercute umplute pot fi servite si ca garnitura langa o bucata de carne sau peste la gratar .

Ingrediente

  • 12 ciuperci medii[ nu foarte mari ]
  • 100 gr branza Gorgonzola picante
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • 2-4 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • rosii , salata verde , patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Ciupercile spalate cu jet de apa rece , zvantate , curatate de codite se sareaza si pipareaza .
  2. Rosia se spala si se taie cuburi nu foarte mari .
  3. Ouale se bat spuma cu putina sare si faina alba . amestecul trebuie sa aiba consistenta unei smanatani .
  4. In fiecare ciuperca se distribuie cate un cubulet de rosie , se umple cu branza , se da prin faina alba si amestecul cu ou .
  5. Ciupercile se prajesc in ulei incins si se scot pe un servetel care va absorbi surplusul de ulei .
  6. Serviti ciupercile pe pat de salata verde , rosii si presarate cu patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pariziene - a la Giada" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cosulete cu crema de branza si leurda

Postat de simona72

Cosulete cu crema de branza si leurda

Pentru aluat: se pune faina in bolul robotului de bucatarie, impreunca cu sarea si chimenul. Dam cateva pulsatii robotului, atat cat sa se amestece ingredientele. Adaugam oul si untul cubulete,...

Citeste continuarea

Crostini cu ciuperci

Postat de Oana

Crostini cu ciuperci

Ciupercile curatate si spalate se taie pe jumatate, apoi felii. Se taie si piciorusele in rondele. Se incinge o tigaie teflonata sau de ceramica si se pun ciupercile, se rasneste deasupra sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2015, 22:43
Bune!
la 07.06.2015, 22:44
la 07.06.2015, 22:46
bune
la 07.06.2015, 23:01
Ce minunatii! Imi plac (dar inca nu am voie la branza albastra)! dar ideea e super faina si farfuria foarte frumos aranjata!
la 07.06.2015, 23:04
Ela ,la ce este interzisa branzica albastra ?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking