Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2015 | 6140 vizualizari
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

Imi plac retetele mediteraneene dar si internationale ale Giadei di Laurentis . De data aceasta a reconstituit o reteta de ciuperci umplute cu branza albastra servite intr-un restaurant select din Paris .Un aperitiv delicios , elegant si rapid de preparat . Aceste ciupercute umplute pot fi servite si ca garnitura langa o bucata de carne sau peste la gratar .

Ingrediente

  • 12 ciuperci medii[ nu foarte mari ]
  • 100 gr branza Gorgonzola picante
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • 2-4 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • rosii , salata verde , patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Ciupercile spalate cu jet de apa rece , zvantate , curatate de codite se sareaza si pipareaza .
  2. Rosia se spala si se taie cuburi nu foarte mari .
  3. Ouale se bat spuma cu putina sare si faina alba . amestecul trebuie sa aiba consistenta unei smanatani .
  4. In fiecare ciuperca se distribuie cate un cubulet de rosie , se umple cu branza , se da prin faina alba si amestecul cu ou .
  5. Ciupercile se prajesc in ulei incins si se scot pe un servetel care va absorbi surplusul de ulei .
  6. Serviti ciupercile pe pat de salata verde , rosii si presarate cu patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pariziene - a la Giada" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pateu cu ficat de pui

Postat de Lia1

Pateu cu ficat de pui

1.Ficateii se spala si se curate de pielite Se scurg bine si, ca sa se duca din gustul usor amarui, se pun la marinat pentru minim 1 ora (la frigider) in lapte cat sa-i cuprinda + 2 catei de...

Citeste continuarea

Aperitiv cu branza

Postat de RuxyRux

Aperitiv cu branza

Reteta este perfecta si nu veti da gres...garantez pentru ea!   :) Bateti cu un tel ouale si praful de sare si adaugati smantana, amestecati bine. Radeti branzeturile, mai putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2015, 22:43
Bune!
la 07.06.2015, 22:44
la 07.06.2015, 22:46
bune
la 07.06.2015, 23:01
Ce minunatii! Imi plac (dar inca nu am voie la branza albastra)! dar ideea e super faina si farfuria foarte frumos aranjata!
la 07.06.2015, 23:04
Ela ,la ce este interzisa branzica albastra ?

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking