Ingrediente
- 5 ciuperci mari sau aprox. 500 gr ciuperci champignon
- 1 rosie mare coapta
- 150 gr telemea sau mozzarella
- 2 linguri smantana
- oregano dupa gust
- marar verde
- sare si piper
- ceapa (optional)
Mod de preparare
Spalam ciupercile si le scoatem cozile.
Tocam rosia si piciorusele ciupercilor marunt si le amestecam cu un praf de sare si cu cele 2 linguri de smantana. Asezonam cu piper dupa gust.
Umplem ciupercile cu acest amestec peste care radem branza sau mozzarella apoi le coacem in cuptorul preincalzit la 180 ºC pana se rumenesc frumos.
Cand sunt gata, presaram deasupra oregano si marar verde! Sunt o nebunie!.
Daca va place cu ceapa, puteti cali o ceapa mica si o amestecati cu rosia si cu smantana!
Se pot folosi o sumedenie de umpluturi, sunca, masline, puteti pune si ou!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|