Ingrediente
- 8 ciuperci champinion mai maricele -cca 300 g
- 150 g carne tocata de porc
- 1 fir de ceapa verde
- 50 g cascaval
- 1 albus de ou
- sare
- piper
Mod de preparare
Am curatat ciupercile de pielita, coditele le-am tocat marunt. Ceapa verde taiata marunt, impreuna cu carnea tocata si coditele de ciuperci le-am calit in tuciulet, pana au inceput sa se inmoaie. Intr-un castron am rasturnat amestecul din tuci, am potrivit de sare si piper, am ras cascavalul si am adaugat albusul de ou, amestecand repede ca sa se omogenizeze bine.
Intr-un vas de yena am pus putin ulei de masline am adaugat ciupercile, le-am sarat un pic si le-am umplut. Am turnat in vas 1/2 cana apa si le-am dat la cuptor cca 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|