Ciuperci umplute

Postat de panacris in Mancaruri de legume
22 Feb 2019 | 2794 vizualizari
Ciuperci umplute

Ce poate fi mai bun, rapid și sățios! Cred că în fiecare frigider, există urme de mezeluri și brânzeturi, iar ciuperci găsiți oricând în magazine;) Spor la treabă!

Ingrediente

  • ciuperci brune 1000 g,
  • bacon 100 g,
  • caşcaval afumat cca. 15 felii,
  • sare aromată,
  • unt aromatizat cu ardei.

Mod de preparare

Ciupercile se spală, eventual se curăță de pieliță.

Într-o tavă tapetată cu foaie de pregament se așează pălăriile de ciuperci,în care se pune câte un vârf de cuţit cu unt aromatiat cu ardei, şi se sărează cu sare condimentată a la Panacris ( vezi rețeta aici: http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html ), apoi se pun în cuptorul preîncins, cca. 10 minute,la foc mediu, până ce se înmoaie;)

Se scot apoi și se umplu cu bucăţile de bacon, mărunţite, apoi se dau din nou la copt cca. 10 minute la foc mediu.

Ultima acțiune, e cea, de a acoperi ciupercuțele cu felii de caşcaval afumat, apoi se dau din nou la cuptor ptr cca. 5 minute la foc mediu.

Se servesc ca atare, calde sau reci;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Postat de oanapl

Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui

Iata cum se prepara Reteta de clatite cu ciuperci si carne de pui Se cerne făina într-un castron mare și se sparg ouăle peste ea. Ouăle nu trebuie bătute separat ci se pun...

Citeste continuarea

Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf

Postat de mihaelar63

Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf

 Ciupercile se spala si se feliaza. Gogosarul se feliaza si el . Chorizo se taie in jumatati de rondele . Se  pun toate intr-un vas de ceramica termorezistenta ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2019, 22:19
la 22.02.2019, 22:26
la 22.02.2019, 22:30
Ce bune!
la 22.02.2019, 22:34
bune bune
la 23.02.2019, 08:32
Ne plac!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking