Ingrediente
- 500 g ciuperci mari
- 1 legatura patrunjel
- 3 catei usturoi
- 2 lg ulei masline
- cascaval
- sare
- Alte ingrediente:
- 1 lg ulei masline (uns tava)
- 1 lg ulei masline (uns ciuperci)
- 400 ml apa
Mod de preparare
Se unge o tava cu ulei (36x23 cm).Ciupercile se curata, se spala,se rup coditele.Ungeti cu ulei, ciupercile, iar coditele le taiati marunt. Presarati sare peste ele si puneti coditele tocate, in fiecare palarie.
Se face un amestec din : patrunjel tocat marunt ,usturoi zdrobit, sare si 2 lg ulei masline.Se pune acest amestec in fiecare ciuperca, iar deasupra puneti feliute de cascaval .Se toarna apa, printre ele si se coace in cuptorul preincalzit timp de 1 ora.
Se poate servi cu gratar /pulpe pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|