Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
10 Iul 2024 | 911 vizualizari

Andra Mihail ne arată astăzi o rețetă de aperitiv sau gustare ultra delicioasă: Ciuperci umplute. Cu doar câteva ingrediente poți savura un aperitiv gustos cu efort minim. Pentru aceste Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos ai nevoie de doar 3 ingrediente: ciuperci, cremă de brânză și parmezan. Simplu și gustos, nu-i așa?

Ingrediente

  • Ingrediente Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
  • 400 gr ciuperci champignon, mici
  • 2-3 căței usturoi
  • parmezan
  • 50 gr unt
  • 250 gr cremă de brânză
  • 2 lg ulei de măsline
  • cimbrișor
  • sare si piper

Mod de preparare

Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos:

Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt.

Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.

Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt. Adaugă codițele tocate și puțin usturoi mărunțit. Condimentează cu sare și piper și lasă totul să se rumeneasca bine, apoi scoate-le într-un castron ca să se tempereze.

Adaugă peste ele crema de brânză și parmezan ras și amestecă să se omogenizeze compoziția. Umple ciupercile din tavă cu compoziția de brânză. Rade parmezan peste fiecare ciupercă umplută.

Coace ciupercile umplute în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, pentru 15-20 minute.

După coacere, garniseste ciupercile cu puțin cimbrișor. Se pot servi calde așa simple sau alături de o friptură.

Încearcă și rețeta de Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc sau varianta de Ciuperci umplute cu brânzeturi.

Îți recomandăm și rețeta de Omletă cu ciuperci, foarte gustoasă.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rulada aperitiv cu spanac

Postat de Constelatialeu

Rulada aperitiv cu spanac

Lasam sa se dezghete spanacul, apoi il punem in blender impreuna cu galbenusurile, smantana, un pic de sare si blendam, nu foarte mult, cat s a se omogenizeze ingredientele. Transferam totul...

Citeste continuarea

Cosulete sarate cu costita si legume

Postat de retetele_tinei

Cosulete sarate cu costita si legume

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun:smantana,si lingura de formaggio. Dupa se spala si se taie marunt si se pun peste oua:ardeiul,zucchina,si patrunjelul.Se ia o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2024, 17:46
O ideie buna pentru cina.🤗
la 10.07.2024, 18:16
Îmi plac mult...
la 10.07.2024, 20:28
la 19.07.2024, 20:54
Cat de faine sunt!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking