Ciuperci umplute cu branzeturi

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
26 Ian 2012 | 4844 vizualizari
Ciuperci umplute cu branzeturi

eu le-am preparat la tigaia HOT PAN dar tot asa de bine se pot face si la cuptor sau la cuptorul cu microunde...imi plac la nebunie ciupercile si le-am incercat in fel si chip iar cele de acum m-au vrajit pentru vecie ")),maine mai fac cateva,sigur...adica azi :)) ca a inceput o noua zi...sa nu ma intrebati de ce nu dormeam la ora asta...daca aveam niste frunze de salata ce bine le aranjam...

Ingrediente

  • 9 ciuperci jumbo, mari
  • 2 felii sunca presata
  • 70 gr branza topita
  • 50 gr telemea de vaca rasa
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 40 gr cascaval ras
  • patrunjel

Mod de preparare

Dam pielita jos la ciuperci si le taiem coditele. Coditele le tocam cat mai marunt.Taiem marunt si sunca presata si le punem impreuna cu coditele ciupercilor in putin ulei la calit cateva minute. Saram si piperam dupa gust, adaugam branza topita si lasam pe foc, amestecand pana se topeste branza. Oprim focul si lasam cateva minute sa se racoreasca apoi adaugam oul si telemeaua, omogenizand bine compozitia. Umplem palariutele ciupercilor cu aceasta compozitie si le punem in tigaia hot pan preincalzita, acoperim cu capacul si lasam 10 minute, la 150 grade, apoi adaugam cascavalul ras si mai lasam 5 minute, pana se topeste cascavalul. Presaram deasupra patrunjel.

DELICIOS....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute cu branzeturi si legume

Postat de mihaelar63

Ciuperci umplute cu branzeturi si legume

 Ciupercile se spala rapid prin jet de apa si se curata de pelitele exterioare ale palariutei . Se scoate piciorusul ciupercilor si se toaca mai marunt . Sarati usor...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Postat de AlexTeacher

Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Curata ciupercile si pune sare pe ele; Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2012, 07:11
bunnn
la 26.01.2012, 08:11
cam putine... deci noua nu ne dai...
la 26.01.2012, 08:12
da' ma inscriu pentru urmaroarea tava Sper ca te-ai trezit mai bine
la 26.01.2012, 08:12
Delicios
la 26.01.2012, 08:32
cred ca nu m-am trezit inca am citit "daca aveam niste frunze de salam,ce bine le aranjam"
neata Ela

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking