Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
27 Mai 2020 | 1763 vizualizari
Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi

  Ciupercile umplute ataca din nou !!!! Pai cum sa nu ne placa daca sunt un aperitiv gustos si as putea spune chiar light .Posibil ca as fi pus mai mult cabanos . Doar ca pana m-am invartit prin casa , o parte din el a disparut :D

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr rosii cherry
  • 150 gr cabanos
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr branza Gran Padana [ asemanatoare cu parmezanul ]
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire patrunjel verde
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • sare
  • frunze sfecla tanara,ridichi - pt.decor

Mod de preparare

  1. Ciupercile se spala si se lasa sa se zvante .
  2. Cabanosul se taie rondele subtiri .
  3. Se scot piciorusele de la ciuperci si se blendeaza in vasul mixerului impreuna cu verdeata , branza gongorzola si condimentele .
  4. Se amesteca pasta obtinuta cu pesmet .
  5.  Ciupercile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .
  6. In fiecare palariuta asezati cate o bucata de cabanos si le umpleti cu amestecul preparat  mai sus .
  7. Razuiti pe deasupra branza din abundenta .
  8. Se da tava la cuptor  20 minute la 205 grade Celsius , cu ventilatie .
  9. La servire ciupercile sunt din nou ,, ninse " cu branza razuita [ pentru aspect ].
  10. Rosioarele se taie in doua si se distribuie cate o jumatate pe fiecare ciupercuta umpluta .
  11. Aceste ciuperci umplute sunt gustoase  atat calde , cat si reci .
  12. Se pot servi ca atare sau ca si garnitura langa o bucata de carne .
  13.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv omleta cu malai, bacon si ceapa verde

Postat de merisor67

Aperitiv omleta cu malai, bacon si ceapa verde

Mai întâi ungem tigaia cu puțin unt sau cu puțin ulei. Eu am folosit o tigaie de 27 cm, diametrul, dar se poate folosi o tigaie mai mică și atunci omleta va ieși mai...

Citeste continuarea

Drob de pui in aluat de foietaj

Postat de mirela0911

Drob de pui in aluat de foietaj

Pipotele si inimile se curata bine si se spala. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Ficatul se spala bine si se pune la fiert separat. Dupa ce au fiert se lasa la racit. Este de preferat ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2020, 00:31
la 28.05.2020, 07:15
la 28.05.2020, 08:11
Delicioase!
la 28.05.2020, 08:24
Cam bune ciumpercile astea !
la 28.05.2020, 09:21
Frumoase si gustoase!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking