ciuperci umplute cu orez - de post

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
28 Feb 2010 | 11746 vizualizari
ciuperci umplute  cu orez - de post

si aceasta reteta o puteti folosi ca atare de post sau ca garnitura , eu i-am pus sotului langa ciuperci un spate de curca bine rumenit la cuptor doar cu sare si piper [ vezi imaginea ]

Ingrediente

  • 12 ciuperci
  • 100 grmini -ciuperci [pt. decor ]
  • 150gr orez cu spanac
  • 100 gr spanac
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu mic
  • 100 ml ulei masline 
  • 6 rosii cherry pt decor
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. in 2 linguri de ulei se prajesc 1 min , ceapa si ardeiul , curatate , spalate si taiate cubulete .
  2. se pune orezulsi 1 cana de apa , sare .se mai complecteaza in timpul fierberii cu apa daca e nevoie .
  3. n-am fost incantata de culoarea spanacului uscat si am adaugat si spanac spalat si taiat fasiute si piper .
  4. ciupercile le-am curatat de codite , le-am spalat , sarat si le-am umplut cu orez .
  5. am pus ciupercile intr-o tava teflonata , le-am stropit cu ulei si le-am dat  la cuptor , pana  au devenit moi .
  6. am servit impreuna cu rosii natur si spanac scazut simplu si mini ciuperci din borcan .
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu orez - de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu mere rase - de post

Postat de andaoana

Desert prajitura cu mere rase - de post

Amestecam apa impreuna cu zaharul, pana cand zaharul este dizolvat complet. Pentru a va usura aceasta sarcina, puteti sa folositi zahar pudra. Faina o amestecam cu nuca tocata grosier,...

Citeste continuarea

Pateu de ciuperci

Postat de Dya

Pateu de ciuperci

Ciupercile se spala foarte bine si se curata. Se fierb pentru 20-25 de minute, dupa care se scurg de apa. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine translucida. Se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2010, 01:12
Mmm, ce bunatate
la 01.03.2010, 01:27
multumesc , ma bucur ca iti place
la 01.03.2010, 01:41
imi place acest fel de umplutura.orezul asociat cu spanacul.nu m-as fi gandit.
la 01.03.2010, 08:09
PLACE.
la 01.03.2010, 08:55
cred k este un deliciu

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking