Ciuperci umplute cu ou, jambon si branzeturi

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
23 Ian 2020 | 2368 vizualizari
Ciuperci umplute cu ou, jambon si branzeturi

,,Bunatati pentru Craciun "   Aceste ciuperci pot fi servite ca aperitiv sau alaturi de o bucata de carne ca si garnitura . Noi am pus langa ele o salata verde cu rosii si ceapa rosie .

Ingrediente

  • 20 ciuperci champignon -800gr
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 150 gr jambon crud -uscat, de casa
  • 150 gr branza Cheddar maturata
  • 80 gr branza daneza -gen fetta
  • 80 gr iaurt grecesc 10% grasime
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

  1. Ciupercile se curata de codite si se limpezesc repede prin jet de apa rece .
  2. Daca sunt proaspete si curate eu nu curat ciupercile de pelite .
  3. Jambonul se curata de partea grasa si se taie cubulete .
  4. Branza Cheddar se razuieste .
  5. Se bat ouale spuma , se sareaza, se pipareaza  si se incorporeaza in amestec branza rasa , fetta farmitata, iaurtul si patrunjelul tocat .
  6. Palariutele ciupercilor se ung pe exterior cu ulei ,folosind o pensula de silicon .
  7. Asezati ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
  8. In fiecare palarioara se distribuie in mod egal cubulete de jambon si amestecul de ou cu branzeturi .
  9. Se da tava la cuptor timp de 20 minute la 200 grade .
  10. Serviti ciupercile insotite salata sau legumele preferate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu ou, jambon si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mini pizza pe vanata

Postat de andaoana

Mini pizza pe vanata

Vanata o spalam si o taiem rondele. Presaram pe ea sare si o lasam sa stea putin asa , va lasa putina apa. Bucatile de vanata le tamponam cu servetele de hartie ca sa le uscam . Pe o tava...

Citeste continuarea

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Postat de RODIMUR

Mancarica de mazare, cu pulpa de porc

Carnea se spală, se alege de grăsime și de pielițe, se feliază și se pune în cratiță, cu 3-4 linguri de ulei la foc domol, până se albește pe toate fețele, după care se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2020, 05:55
Cate dai din astea ?
la 23.01.2020, 07:38
Bune, bune!
la 23.01.2020, 07:39
Bune!
la 23.01.2020, 07:57
numai bunatati
la 23.01.2020, 07:59
Tare bune...!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking