Ingrediente
- o ceapa;
- 6 ciuperci champignon;
- 80 g salam rustic;
- 3 linguri ulei de masline;
- sare;
- 5 linguri suc de rosii;
- putin piper negru macinat;
- o foaie de dafin;
- o frunza verde de busuioc;
- 60 g cascaval ras.
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.
Ciupercile se spala, iar coditele se toaca.
Salamul se taie cubulete.
Ceapa, coditele de ciuperci si salamul se calesc intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline, cu putina sare.
Se adauga sucul de rosii, putin piper negru macinat, o foaie de dafin si o frunza verde de busuioc (spalata si tocata).
Ciupercile se aseaza intr-o tava pentru briose unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt (pentru briose) si se dau cu putina sare, apoi se umplu cu compozitia din tigaie (dupa ce aceasta a scazut). Se presara cascaval ras pe fiecare ciuperca, apoi se introduce tava la cuptor pana cand ciupercile se patrund bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|