Snitele Godina umplute si piure de mazare

Postat de Adrian2016 in Mancaruri cu carne
7 Mar 2016 | 3917 vizualizari
Snitele Godina umplute si piure de mazare

O reteta simpla pe care o pate face orice barbat,chiar si politistul Godina.

Ingrediente

  • 400 gr de mazare conserva
  • 6 felii de carne
  • 250 gr de ciuperci conserva
  • 100 gr de cascaval
  • 200 gr de salam
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

      Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de cascaval si cateva ciuperci,cealalta jumatate am adus-o peste cea umpluta si am prins snitelu cu cate 2 scobitori pentru a nu iesi umplutura la prajit.

       Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.

       Separat am pregatit piureul de mazare.Intr-o cratita mai mica am calit cele 2 cepe taiate cubulete,cand s-a inmuiat ceapa am adaugat mazarea si completam cu apa pana o acoperim.Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta.

        Servim snitelele umplute alaturi de piureul de mazare si muratura.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Godina umplute si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Postat de eumimi

Tarta cu aluat fraged si carne tocata

Pregatim mai intai umplutura. Tocam ceapa marunt si o calim 6-7 minute in ulei incins. Adaugam carnea, sare, piper si lasam pe foc timp de 15-20 de minute. Scurgem zeama lasata de la carne si...

Citeste continuarea

Perisoare in sos de usturoi verde

Postat de merisor67

Perisoare in sos de usturoi verde

Pentru perisoare, amestecam carnea cu ceapa trecuta prin masina de tocat, patrunjelul tocat marunt, condimentele, orezul si ouale, omogenizam bine compozitia si incepem sa formam perisoarele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2016, 13:56
mai bine puneai niste spanac,ii mai cresteau muschii..
la 07.03.2016, 13:57
Cleme esti tare,nu mi-a trecut prin minte
la 07.03.2016, 13:58
bune!
la 07.03.2016, 14:00
tare ca piatra, iute ca sageata...era ceva si cu otelul dar nu umblu cu metale sa nu ma trazneasca...
la 07.03.2016, 14:02
vaiiiiiiiiiii esti plecata de acasa ca nevastamea

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking