Snitele Godina umplute si piure de mazare

Postat de Adrian2016 in Mancaruri cu carne
7 Mar 2016 | 3933 vizualizari
Snitele Godina umplute si piure de mazare

O reteta simpla pe care o pate face orice barbat,chiar si politistul Godina.

Ingrediente

  • 400 gr de mazare conserva
  • 6 felii de carne
  • 250 gr de ciuperci conserva
  • 100 gr de cascaval
  • 200 gr de salam
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

      Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de cascaval si cateva ciuperci,cealalta jumatate am adus-o peste cea umpluta si am prins snitelu cu cate 2 scobitori pentru a nu iesi umplutura la prajit.

       Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.

       Separat am pregatit piureul de mazare.Intr-o cratita mai mica am calit cele 2 cepe taiate cubulete,cand s-a inmuiat ceapa am adaugat mazarea si completam cu apa pana o acoperim.Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta.

        Servim snitelele umplute alaturi de piureul de mazare si muratura.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Godina umplute si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de telina cu pui

Postat de gicuta69

Tocanita de telina cu pui

Spalam si portionam carnea de pui. Punem uleiul la incins intr-o cratita si rumenim usor carnea. O scoatem, adaugam ceapa tocata cubulete si o calim. Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica...

Citeste continuarea

Escalop de caprior cu coniac

Postat de mihaelar63

Escalop de caprior cu coniac

Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 07.03.2016, 13:56
mai bine puneai niste spanac,ii mai cresteau muschii..
la 07.03.2016, 13:57
Cleme esti tare,nu mi-a trecut prin minte
la 07.03.2016, 13:58
bune!
la 07.03.2016, 14:00
tare ca piatra, iute ca sageata...era ceva si cu otelul dar nu umblu cu metale sa nu ma trazneasca...
la 07.03.2016, 14:02
vaiiiiiiiiiii esti plecata de acasa ca nevastamea

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking