Ingrediente
- 400 gr de mazare conserva
- 6 felii de carne
- 250 gr de ciuperci conserva
- 100 gr de cascaval
- 200 gr de salam
- 2 oua
- 1 ceapa
- sare
- piper
Mod de preparare
Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de cascaval si cateva ciuperci,cealalta jumatate am adus-o peste cea umpluta si am prins snitelu cu cate 2 scobitori pentru a nu iesi umplutura la prajit.
Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.
Separat am pregatit piureul de mazare.Intr-o cratita mai mica am calit cele 2 cepe taiate cubulete,cand s-a inmuiat ceapa am adaugat mazarea si completam cu apa pana o acoperim.Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta.
Servim snitelele umplute alaturi de piureul de mazare si muratura.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Godina umplute si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|