Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2015 | 6183 vizualizari

Imi plac retetele mediteraneene dar si internationale ale Giadei di Laurentis . De data aceasta a reconstituit o reteta de ciuperci umplute cu branza albastra servite intr-un restaurant select din Paris .Un aperitiv delicios , elegant si rapid de preparat . Aceste ciupercute umplute pot fi servite si ca garnitura langa o bucata de carne sau peste la gratar .

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 07.06.2015, 22:43
Bune!
la 07.06.2015, 22:44
la 07.06.2015, 22:46
bune
la 07.06.2015, 23:01
Ce minunatii! Imi plac (dar inca nu am voie la branza albastra)! dar ideea e super faina si farfuria foarte frumos aranjata!
la 07.06.2015, 23:04
Ela ,la ce este interzisa branzica albastra ?
la 07.06.2015, 23:08
Sunt inca in faza de alaptare si am interzis la unele alimente (branzeturi nobile, hrean, fructe de mare...). Pentru bebe imi sacrific poftele!
la 07.06.2015, 23:12
ce bine arata
la 07.06.2015, 23:12
Nici nu prea poti sa-i spui interdictie
la 07.06.2015, 23:15
la 08.06.2015, 05:08
Arata foarte bine!
la 08.06.2015, 06:17
Foarte bune!
la 08.06.2015, 07:07
Vai ce bune sunt! Super combinatia!
la 08.06.2015, 07:10
la 08.06.2015, 07:39
Ce bune-s!
la 08.06.2015, 08:01
bune, bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking